Raffes Bar och Restaurang

Den perfekta kvarterskrogen.

Vi serverar både pizza, burgare och Á la Carte för bordsservering eller avhämtning. Med välfylld och fullständiga rättigheter arbetar vi ständigt med utveckling av vår verksamhet genom olika aktiviteter. Vi vill alltid ligga på topp och erbjuda det bästa till våra kunder. Med ny fräsch meny och trevlig stämning i modern miljö välkomnar vi dig på en spännande resa!

Raffes startade som kvarterskrog 1989

Vi kan med stolthet berätta att Raffes nu serverat nöjda gäster i 30 år!

Vi har bra lokalkännedom och får god hjälp av vår ökande skara stamgäster att förkovra oss i Tuves historia. I Raffes avspända klimat lyssnar vi både på nya och gamla gästers önskemål om vad de önskar i matväg, dryck eller underhållning!

Våra tre huvudområden

Á la carte och lunch


Vi har vässat våra smaklökar både för svenskt och internationellt kök och vet hur man får snålvattnet att rinna till både under helg och vardag.

Burgers och vegetariskt


Från högrevsburgare till standardburgare eller vegetariskt, alltid med de finaste av råvaror samt pommes eller önskemål om andra tillval.

Pizza och Kebab


Vi levererar nygräddad varm pizza från ugn med tillbehör på tallriken vid bordsservering eller avhämtning. Vår kebab är varsamt grillad med hemlagad sås till.

Våra medarbetare


Vi på Raffes vill att du skall känna den familjära stämning vi gärna sprider omkring oss. Vi som arbetar på Raffes har gedigen erfarenhet av hur man tillreder den bästa maten och fyller glasen för att släcka törsten.

Medarbetare